I går skulle endnu en opskrift fra Aarstiderne afprøves og valget faldt på en spændende wrap med kylling. Årets udfordring er nemlig godt i gang og nye horisonter åbner sig i køkkenet. De sidste dage har jeg opdaget, hvor fantastisk det bliver når man kombinerer lime og kylling – det giver ikke smag så meget som det giver et mørt og saftigt stykke kød.
Til vores wraps brugte jeg:
- Majspandekager (efter appetit)
- Kyllingefiletter skåret i tynde strimler (efter appetit)
- 1 rød, finthakket chili
- 1 limefrugt
- 1 spsk rapsolie
- 1 knivspids sukker
- fyld af:
- finthakket hvidkål
- majs
- agurk
- tomat
- guacamole:
- 2 avokadoer
- 1 stort fed, finthakket hvidløg
- salt/peber/chili
- creme fraiche/ yoghurt natural efter smag
Bland chili, olie, saften fra limefrugten og sukkeret i en marinade. Lad kyllingen marinere 30 minutter inden det steges sprødt på panden. Guacamolen blandes godt sammen – gerne i en blender.
Det hele smides i en lun wrap – nem mad 🙂