Puha, sådan en opstart i en vuggestue er nu altså hård – det har da krævet tidlige sengetider så weekenden bydes velkommen så alle indtryk kan synke ind – allerede nu er jeg da oppe på ca 10 navne .. så mangler jeg bare 30 😉 Indtil videre tegner det til at blive 6 lærerige og gode måneder.
Når nu sådan en hakkebøf kan være lidt kedelig i sig selv og man gerne vil strække de 450 g oksekød lidt længere – så er grøntsager og krydderurter en lækker løsning.
Til aftensmadens bøffer brugte jeg således (alle mængder kan tilpasses efter smag og behag);
- 450 g hakket oksekød
- 1 stort fed hvidløg
- 1/2 finthakket løg
- 1/2 finthakket rød peberfrugt
- 1 lille håndfuld grofthakket persille
- 1 æg
- 100 g fetaost i tern (jeg brugte Løgismoses krydrede på 5 %)
- 1 tsk chili
- 2 tsk paprika
- rigeligt med salt og peber
Smelter fetaen egentlig ved stegning ?
Hej Alice,alt efter fastheden på det feta du vælger vil det smelte mere eller mindre. jeg valgte en rimelig fast feta, men det bliver stadig en cremet konsistens 🙂 jeg har ikke oplevet at det sådan vil flyde ud på panden eller andet bøvl 🙂