3 hæklede ugler 10

.. ja for nu fik jeg dem alle samlet og fyldt ud, endelig :) De er utrolig forskellige i deres udtryk til trods for den samme skabelon. Den ene har fået “safety eyes” (køb dem endelig på ebay, det sparrer hurtigt 90 % af udgiften) som jeg blev ret begejstrede for.

Øjnene var lette at sætte i og jeg har testet med vold og magt at de er “sikre” og ikke kan rives ud igen .. så dem kunne jeg godt være forfaldne til :)

Opskriften er for øvrigt fra Fresh Stitches og koster 30 kr. Jeg er blevet utrolig glad for den :)

I dag har jeg også oprettet mig ved Ravelry, et webnetværk for alle der er interesserede i at hækle og strikke. Her kan der deles opskrifter, tips og events – og jeg har faktisk allerede startet et projekt på pinden, jeg fandt derinde :)

Jeg regner med at mine 3 ugler skal have nye hjem, og skal sælges for en skilling .. jeg er dog vældigt usikker på prisen kan jeg mærke, så det går jeg lige og prøver at determinere :)
God solskinsaften derude :) Nu kalder altanen og hæklenålen :)

Print Friendly

10 thoughts on “3 hæklede ugler

 1. Svar lotte maj 29, 2012 18:04

  de er så søde dine ugler, jeg får slet ikke hæklet for tiden, jeg kan ikke sidde stille til det :)

 2. Svar Grydelappen jun 2, 2012 07:35

  Tusind tak, de er overraskende lette at lave (ville ønske jeg kunne dele opskriften, men jeg er dog i gang med en opskrift jeg kan dele hvis den bliver god). Nej mit hækling er også i perioder, alt efter om jeg får startet på noget sjovt :)

 3. Svar Lea (Lyriklogik) jun 2, 2012 15:50

  Sikke nogle søde ugler!

 4. Svar Malene uden R jun 2, 2012 19:42

  Hvor er de kære! Sådan et par stykker kunne jeg nok godt finde på at bestille ved dig, når sådan en anledning kom :)

 5. Svar Grydelappen jun 3, 2012 11:09

  Tusind tak til jer begge :) det er jo skønt at modtage ros når man har siddet og bandet over garnet i flere omgange 😉

 6. Svar Nina jul 18, 2012 11:44

  Hvor er de skønne! Har du nogle ugler til salg? Hvis ja, hvad er prisen så?

 7. Svar Anne-Liv apr 16, 2013 20:13

  hvor store bliver de ca? Og kan man forstørre en hækleopskrift hvis man ønsker dem større?

  • Svar Sanne apr 21, 2013 12:35

   Hej Anne-liv,

   Uglernes størrelse varierer efter garnvalg. med tyndt bomuldsgarn er de ca 15 cm høje, med drops paris ca 20 cm høje. Du kan sagtens gøre uglerne større – bare hækl med flere snore garn og en nål der passer – fx 3 snore paris vil kræve en nål på måske str 10-12. lav en lille test inden du hækler igennem for at teste at tætheden er god :)

 8. Svar Jytte Asmussen mar 1, 2014 19:49

  hejsa Anne-Liv

  Hejsa Anne-Liv

  Jeg vil lige høre hvor finder man opskriften hende på dine fine ugler ???? For De er bare så søde :-)

Fantastisk med en kommentar!