.. en gudespise! Hvis ikke bloggen viser det i opskrifter, kan jeg fortælle at der ryger utroligt mange kilo kylling igennem køkkenet herhjemme. Kylling er forholdvis billigt, kan varieres i det næsten uendelige, det er fyldt med mættende protein og det er nemmere at kreere sund mad med kylling end fx svin – i mit univers altsÃ¥.
Oftest køber vi faktisk 3-5 kg filet af gangen, det er god “panik-mad”: er aftensmaden idéløs kan man altid stege en filet og spise med en god salat. Jeg er dog løbet lidt kold i de her stegte stykker filet med et typisk drys paprika eller karry. Derfor er der nærmest gÃ¥et lidt sport i at fÃ¥ omsat disse kyllingfileter til noget nyt og spændende.
Disse billeder yder ikke retten retfærdighed – som det kan ses var de netop præget af en smule travlhed – det gode er jo sÃ¥ at det er nemt og hurtigt at lave – sÃ¥ det egner sig til at det skal gÃ¥ stærkt (hvis man udelader at tage billeder).
Opskriften rækker til 6 kyllingfileter, jeg lavede dog kun 3 så jeg havde rigeligt med marinade:
- 1/2 dl soyasauce
- 2 knuste fed hvidløg
- 4 g finthakket ingefær
- 2 tsk sesam
- 1 spsk smagsneutral olie
- 2 spsk honning
jeg brugte min elskede indendørsgrill |

Pingback: » Vietnamesiske forÃ¥rsruller og grillede jordbær Far, Mor & Frikadeller
Ser så lækkert ud.. Lagde du kyllingen på grill eller ind i ovnen? Har nemlig ingen grill
Og må jeg spørge, hvad du har gjort ved pastaen?
Hej Rebekka, jeg tilberedte kyllingen pÃ¥ vores indendørs-grill – men ovn kan du sagtens bruge! Pastaen blev sammen med nogle grøntsager vendt i dressing pÃ¥ cremefraiche. Se dressingen HER – du kan udelade ketchup og paprika
God fornøjelse – det er en skøn ret!
Hej sanne hvad har du marineret kylling med fordi det ser så godt ud
Skal prøve den i aften,glæder mig.
Pingback: Friske forårsruller | Mit liv med stress
har lige testet din kylling her til aften. kæmpe hit, mums