Lige for tiden er følelsen af livskvalitet høj og glæden ligeså. Jeg en masse ting der gør mig lykkelig og giver overskud – og glæde producerer bare mere glæde. Lige om hjørnet venter både min og gemalens fødselsdag – tænk vi formentlig har lagt på samme fødegang i sin tid, og med kort mellemrum er døbt i samme kirke – det strejfer mig altid på denne tid af året.
|
minifarsbrød – lækker måde at få masse af sprød skorpe og fast konsistens |
|
stegetiden reduceres også gevaldigt |
|
smagte fantastisk med en frisk, blandet salat |
Med fødselsdagene følger også en masse dejlige besøg med mennesker man ikke altid får talt med hyppigt nok, derudover samles man altid med det enkle formål: at være og tale sammen, skønt!
|
Cornflakes med hvidløgspulver, paprika, salt og peber |
|
en skøn panering til kylling i kærnemælk |
|
Knasende sprød, fantastisk spise med salat og en god feta |
|
Kæresten skulle have hevet en tand ud – så det inviterede til en grøddag med bl.a. øllebrød |
Bloggen her er i al stilhed blevet 1 år gammel og har også på det år udviklet sig meget – og i trit med mig. Jeg er blevet utrolig glad for det og ser det som en hobby der også godt må tage tid og energi i hverdagene. Bloggen er blevet en enorm katalysator for megen ny køkkenviden, køkkenhåndværk og smagsløgene såvel madplanen har udviklet sig helt vildt. Derudover er hækleriet også blevet sjov at dele herinde, og nu hvor den mørke tid nærmer sig må det også gerne optage flere aftener på sofaen – om ikke andet i forbindelse med et par julegaveideer 🙂
|
Anton hygger med sit nye kattegræs |
|
Men fotogen er han ikke altid |
Uhm, uhm, uhm, til det hele! Kyllingen ser super lækker ud – det må prøves!
Smukke missebarn og tillykke med både bloggens, mandens og din egen fødselsdag.
God dag!
Kyllingen er fantastisk og er i høj kurs herhjemme 🙂 Og mange tak for det hele 🙂