En hæklet Løve 7

Endnu et lille dyr i rækken der omfatter bl.a. skildpadde og kanin. Løven tog nogle timer .. der var ret mange dele der skulle hæftes fast, derudover var Maja Hansen sluppet lidt let om det efter min mening. Alle detaljerne på de små dyr er i filt, og selvom det da giver lidt ekstra muligheder synes jeg det er tja .. ikke så pænt og i den hæklede ånd når det blot bliver en krop med filt på. derfor måtte poter, øjne og snude improviseres og jeg er egentlig godt tilfreds.

Den sidste uge har det faktisk været lidt stille i køkkenet – sådan da. En masse kendinge har været i brug da jeg har været lidt vandret med småsygdom og bachelor – og så har tiden bare ikke lige været til andet. I morgen er der 5 timers selskab med BUPL om den snart nye titel som jobsøgende pædagog – så kan der komme lidt styr på den økonomiske fremtid og jobsøgningen kan for alvor starte.
Efter 5 timer med BUPL venter 7 (!) timers førstehjælpskursus i forbindelse med kørekort – så dagen i morgen på byder på en 16 timers “arbejdsdag” .. faktisk så sent at bybusserne ikke længere kører, så nattefrosten må godt skåne mig på min cykeltur hjem fra byen.

I aften kom der gang i køkkenet igen med en ny asiatisk ret jeg glæder mig til at dele herinde :) Først skal der dog slappes af og hækles lidt, så energien er i top til dagen i morgen.

Print Friendly

7 thoughts on “En hæklet Løve

 1. Svar Tanja nov 18, 2012 21:00

  Sikke et arbejde, men hvor er den blevet kær :)

  • Svar Sanne nov 19, 2012 06:31

   Ja den tog lidt tid – måske også fordi jeg synes at det er sås frygtelig kedeligt at samle tingene og denne her skulle samles af mange ting 😉

  • Svar Tanja nov 19, 2012 16:54

   Der er ikke noget der er så træls som at skulle samle tingene. Men heldigvis bliver de så søde når de er færdige at man (næsten) har glemt alt om det trælse arbejde til næste gang :)

 2. Svar Lene's kage-design nov 18, 2012 22:18

  Mon ikke filten kommer ind for at ALLE kan være med. Det er garenteret OK at lave sine egne ændringer. Især ikke når man som dig KAN og også er god til det :)
  Jeg ville jo opgi´ på forhånd fx ..

  • Svar Sanne nov 19, 2012 06:31

   Det kan sagtens være for at lette arbejdets sværhedsgrad – men de fleste filtdetaljer kan hækles ud fra samme princip om at hækle i cirkler – fx øjnene :)

 3. Pingback: Året der gik

 4. Svar Norea Kim Wighton dec 30, 2016 13:04

  Hvad gjorde du mon med kinderne? Jeg kan ikke rigtig finde ud af om det skal vat i dem? :)

Fantastisk med en kommentar!