… billig mad der stadig føles som hverdagsluksus! Ja nu var det vidst ved at være på høje tid at dele lidt mad herinde igen, men jeg skal være ærlig og tilstå at menuen har båret præg af både almindelig travlhed og holdtræning der kræver at aftensmaden flyttes rundt på.
De første 40.000 tegn i bacheloren er nedfældet nu, og selvom jeg har skulle holde tungen lige i munden – har det primært drejet sig om at gennemgå teori og selvfølgelig argumentere for at det er relevant. Nu kommer alt der der er krævende … at diskutere det. Det kan være en nærmest umulig opgave at opnå den struktur jeg vil i sådanne afsnit .. meeen mon ikke det går, alt går lidt lettere når man ved at det er “den sidste store”.
I morgen kommer en studieveninde forbi og får lidt sparring på hendes bachelorproces – selvom emnerne er vidt forskellige og det slet ikke er de samme “brugere” kan selve teorien være det samme og om ikke andet bliver man klogere af at dele den slags viden og erfaring. Det skønne er så at hun ejer en lille turbo-mops Freja, så Manfred kan også rigtig hygge sig – og siden jeg tilmed også er sitter for naboens hvalpede labrador, skal der nok komme fart på i det lille hjem.
Nå tilbage til maden, jeg for øvrigt fandt ved Ude og Hjemme, som jeg lavede lidt ændringer i ..
Retten kan tilpasses helt efter smag og behag, det bliver fx en stor portion peanutsauce og, efter min mening, for lidt kylling til 4 mand – men vi fik til ca. 3 pers.
jeg brugte:
Kyllingemarinade:
- 500 g kyllingfilet
- saft af ½ limefrugt
- ½ frisk, rød chili (efter smag)
- 5 cm skrællet, frisk ingefær
- 2 knuste fed hvidløg
- 3 spsk olie
- 2 spsk soyasauce
- 2 store (med top) spsk peanutsauce
- 1 ds (400 ml) kokosmælk
- saft af ½ limefrugt
- 2 spsk soyasauce