Et hæklet rumvæsen 7

IMG_7483

Jep, denne lille alien har for nylig forladt nålen og har såmænd også allerede fundet nogle søde, små arme at varme sig i. Min søde veninde har næsten lige født en dejlig lille dreng og for sådan en lille baby at forlade den trygge mave – ja så må alt altså virke lidt fremmed og underligt.

IMG_7478

 

IMG_7476

IMG_7482

Opskriften er også FreshStitches og den er stadigvæk relativt nem – den er dog en tand sværere teknisk ide øjnene hækles hver for sig inden de hækles sammen, en ny teknik der lige krævede at have tungen lige i munden. Næste projekt bliver en bamse, en larve og så vil jeg forsøge mig med en krokodille J

IMG_7480

I eftermiddag går turen nordpå og konfimationsforberedelserne starter, mine yngre søstre har selv fundet frisuren de ønsker og jeg pakker en stor make-up taske så de rigtigt kan blive pyntet og føle sig smukke J Selv har jeg fundet en navyblå skjortekjole med et strejf af 50’erne og jeg glæder mig til at lufte den, nu håber jeg bare for alvor at vejret bliver godt og træerne grønne J

IMG_7481

Print Friendly

7 thoughts on “Et hæklet rumvæsen

 1. Svar Hanne apr 25, 2013 16:53

  Truuuuuut : D
  Hvor er den sjov. Også kålormen, du postede forleden.

  • Svar Sanne apr 26, 2013 20:47

   Hej Hanne,

   Jeg er faktisk også temmelig begejstret for lille Zork, han har altså et nuttet udtryk! Og tusind tak for de søde ord :)

 2. Svar Hanne apr 26, 2013 21:42

  Så han har et navn det bette pus. Dejligt når man selv er tilfreds

  VH Hanne

 3. Svar Trine jun 29, 2013 09:04

  Woooow! Sådan en ville min nevø elske – men jeg synes ikke jeg kan få øje på opskriften, er den hemmelig?? :)

  VH Trine

 4. Svar katrine jun 9, 2014 09:38

  den er bare sød! jeg kan dog ikke finde opskriften inde på freshstiches……? mon de har fjernet den?

 5. Svar Malene apr 8, 2015 20:51

  Kan du sende et link til opskriften, eller er det en man skal betale for?

Fantastisk med en kommentar!