Bamser i butikken 2

IMG_0663

Bamserne har været til udlån hos fotograf men er helt uskadte og fine :) Jeg sælger ikke bamserne for at tjene penge eller på anden vis gøre fortjeneste – jeg sælger dem fordi jeg elsker at lave dem, men ingen glæde har af dem bagefter. Derfor kan en lille larve eller snegl få et langt bedre formål i en lille barnehånd :)

ugllarsne

Bamserne koster alle 150 kr. ex fragt, der gives rabat ved køb af flere :) Bamserne sælges “først til mølle” og når de er solgt vil det blive anført herinde og senere vil de blive slettet herinde igen :)

Følgende bamser sælges:

  • Ugle, lyseblå/creme 
  • Snegl, koral/creme
  • Larve Sennep/blå
  • Sutteklud, lille, Lyseblå/lysegul/pistacie

IMG_0664

Er du interesseret i en bamse, så send en mail til grydelappen@gmail.com med dit ønske og din adresse, så vender jeg tilbage :)

IMG_0662

Print Friendly

2 thoughts on “Bamser i butikken

  1. Svar Piskeriset jul 16, 2013 21:13

    De er altså bare superskønne! ♥

Fantastisk med en kommentar!