Lad mig præsentere … 5

splashGrydelappens lillesøster:  en app! Eller faktisk 2 for den eksisterer nu både til IOS og Android! App’en er helt gratis og har flere funktioner. Her kan du følge nyeste indlæg (feed), kigge opskriftskataloget og ved hjælp at et stjernesystem – markere favoritter du enten har prøvet eller har planer om at prøve.

recipe

App’en hedder blot “Grydelappen” og kan som sagt findes både i Appstore og Google Play. Egentlig er jeg ikke sikker på om bloggen er klar til den udvikling her, om jeg er og om du som læser er – men jeg synes bare det er vildt spændende. Sagen er nemlig den at min skønne kæreste har lavet disse apps – helt fra bunden! Jeg har selvfølgelig haft mine meninger om farver, former og funktioner – men grundlæggende er app’en hans fortolkning af Grydelappens univers.

nyeste_indlaegDen ene fik han endda en studiekammerat koblet med på, og sammen byggede de mig appen – og deres eksamensopgave. Jeg er pavestolt og føler mig heldig på så utrolig mange måder.

recipe_cat_bread

Begge apps er jo 1. udkast, og der bliver sikkert tilpasset og udviklet på dem over tid. Skulle du tænke “arj, det er måske ikke nødvendigt for mig med en app for at læse med” – ja så vil jeg bede dig kigge på den inden du helt beslutter dig. Den er nemlig fuld af engagement, energi og begejstring – og den bliver sendt herfra med stolthed og glæde.

detail_elvis

Print Friendly

5 thoughts on “Lad mig præsentere …

 1. Svar Mette jan 14, 2014 22:49

  Så tjekket! Stort tillykke :-)

 2. Svar Lene jan 14, 2014 23:14

  Du er for sej, Susanne :-)

 3. Svar Jerzy Szpilman jan 14, 2014 23:20

  Lyder godt. Som du selv skriver, kan man sagtens følge med på de lidt større platforme, som det hedder, men nogle gange synes jeg, at det er praktisk at have opskriften ved komfuret/køkkenbordet. God ide.
  En gammel (ældre) pjuterman.

 4. Svar Malene jan 21, 2014 16:28

  Sikke et herligt påfund.
  Og så får I lige thumbs up for at huske Android 😉

Fantastisk med en kommentar!