to små dekorationer

På en dejlig fridag kom jeg pludseligt i tanke om at 1. advent venter lige om hjørnet og det måtte der jo gøres lidt ved. Der skulle pynt ind, men det skulle samtidig tåle en killing med mod på livet.

Derfor blev det et sammensurium af skovens flotte ting, og lidt pynt fra søstrene grene og Føtex. Jeg endte dog hurtigt med at fylde fadet godt op – og måtte lave et lille “nød-fad” til de sidste 3 lys. Så inden julepynten er fundet frem i kælderen – har vi allerede taget lidt hul på den hyggelige stemning.

Ellers går alle køkkenforberedelser på thanksgiving-middagen i morgen, en tradition vi efterhånden har dyrket nogle år -en tradition der giver sved på panden når kalkun, kartofler og meget andet stads skal slæbes i hus.

Print Friendly, PDF & Email

Fantastisk med en kommentar!