En hyggelig NFL-aften

Siden kæresten for år tilbage opdagede amerikansk fodbold, har vi holdt vores egen lille fortolkning af Thanksgiving – gerne med minimum svoger som assistance til at fortære det omfangsrige måltid . Dagen har altid budt på kalkun af en art og de uundgåelige sweet potatoes.
I år bestod retten af en hel kalkun, langtidsstegt ved 125 grader 6 timer i ovnen med væde, og fyldt med et skrællet æble og en smule bacon.

Jeg havde været vældig spændt på kødet men det viste sig at være noget af det saftigste kød vi længe har fået og der var bestemt også rigeligt af det.
Til kalkunen blev det til dampede bønner, pakket med bacon i små buketter og stegt sprøde på panden og sweet potatoes, skåret i både og stegt møre i ovnen med salt og peber

Sidste tilbehør var en god, cremet kartoffelmos og en fyldig rødvinssauce – der blev også stønnet og luftet ud efter aftensmaden – rigtig amerikansk stil.

Som snack til fodbolden, fandt kæresten hans snack-hjelm frem og den blev fyldt op med lækkerier – et dejlig afbrud i hverdagen.

Print Friendly, PDF & Email

1 kommentar

  1. Hejsa.. Vil du oplyse hele opskriften/metoden du lavede din kalkun? Hvad vejede den osv? Var den slet ikke tør? Ved godt at det er et gammelt indlæg, men håber stadig at du husker det. Jeg står og skal lave en kalkun på 4800 kg til jule aften og nærmest i panikangst for at den bliver tør og uden smag.

Fantastisk med en kommentar!