I dag fik vi familie på besøg til julegavebytning og hygge og i den anledning passede romsnitter, bedre kendt som fedtebrød, rigtig godt ind. Opskriften er i år AMO’s og er bestemt også den jeg vil bruge fremover. De blev utroligt sprøde og smagfulde, derudover er de noget nær det nemmeste og hurtigste jeg har bagt.
I småkageopskrifter, har jeg ladet mig fortælle at det er en god idé at være nøjeregnende med målene – og denne gang har jeg ikke fraveget opskriften – jeg lavede dog halvanden portion af glasuren da glasurlaget ikke skal være alt for tynd til disse småkager. Jeg skriver den originale opskrift her ;
- 125 g hvedemel
- 1/4 tsk hjortetaksalt
- 125 g smør
- 65 g kokosmel
- 65 g sukker
Glasuren består af;
- 3-4 dråber romessens (eller 1 spsk. rigtig rom)
- ca 2 spsk vand
- 100 g flourmelis
Super lækre fedtebrød. Her hos os forsvinder de ligeså hurtig som de bages.