så er sommeren sået

I går var jeg ærligt talt muggen da jeg kom hjem fra arbejdet – nogle dage vil få ting lykkes, og så er det da kun en fryd at min dag var kort. Da jeg så fik spændt snoren på hunden og kom ud i det milde vejr og trave lidt, måtte jeg jo altså frydes lidt alligevel – fuglene synger jo foråret helt ind i hjertet og træene er så smukke med de udsprungne gæslinger. I morgen skal grensaksen nu med på vandretur, og så skal jeg have mig lidt forår ind i stuen.

På turen kom energien også til, at plante langt størstedelen af denne sommers frø, så mit minivæksthus blev fundet frem, og stort set alt blev sået i de mange rum. Selvom lyset og varmen kan være lidt sparsom så er jeg ikke så bekymret da jeg har en lukket altan der nok skulle kunne rumme planterne hvis det vokser ud af væksthuset.
Min eventyr denne sommer bliver ananaskirsebær – vel og mærke hvis jeg får liv i frøene. Jeg aner intet om planten eller ret meget om frugterne – men pyt da med det, går det så går det.

 Ved siden af væksthuset såede jeg de fleste af mine krydderier i små spagnumpotter – men tanke på de nemt skal plantes ud i en tynde så snart de får lidt fat og jeg får slæbt noget lega hjem til bunden. Jo dette forår er altså godt i gang – ahhh

Print Friendly, PDF & Email

Fantastisk med en kommentar!