forårskuller

Jo det kan man få sådan en dag, hvor solen titter frem og vinden ikke kamuflerer varmen. Med store flyttedag hos svoger og svigerinde ja så er det alligevel begrænset nydelse – omvendt er det jo altid lækkert at have en flytning “i banken” til når vi skulle få behovet.
Jeg fik dog alligevel kigget lidt til plantevæksten der trives gevaldigt i den lukkede altan. Derudover blev der lagt kartofler i dag i min indkøbte kartoffelspand – det skulle gerne give de første kartofler allerede omkring d. 17. maj – Uf det bliver godt!
Øverst ses mine bush-agurker der er kommet rigtig fint op af jorden og har sat fine primblade. De bittesmå skud ved siden af er sørme mine ananaskirsebær der pibler frem af jorden (!) – jeg havde ellers med skepsis sået dem efter at have hørt de ikke rigtigt vil noget, så det lover godt.
Yderst til venstre i forgrunden er bushtomaterne i fuld gang, og med det flotte vejr der er lovet næste uge tør jeg godt tage plastiklåget af og lade planterne få højde på. Mine mini-bell peberfrugter bryder også lige straks igennem jorden – de er lidt sløve i det, men sådan er det jo med den slags planter.

Hvidløgene er kommet meget i højden og bliver smidt i lidt større omgivelser i morgen – til Antons store ærgelse, han  er meget glad for hvidløget og kæler dagligt med de stakkels siv 😉

Krydderurterne har virkelig fart på og jeg overvejer, hvor tidligt de skal smækkes i større omgivelser. Jeg vil dog gerne beholde dem lidt i varmen endnu – så lige nu går jeg og kigger lidt på mine krukker inden en beslutning bliver taget.
Ellers skal den altså virkelig bare stå på afslapning resten af dagen – det er jo weekend 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Fantastisk med en kommentar!