Flødebagte laks og en ny stil !

Altså sådan da lige om snart og lidt. Jeg er en meget jubelglad blogger i dag – gemalen og jeg valgte nemlig at give os selv et spejlreflekskamera! For mig (og rigtig mange andre) handler mad også om det æstetiske – smuk mad smager bare bedre, og mindre kønt mad kan eliminere enhver appetit på få sekunder 😉

Derfor har jeg næsten også fotograferet min aftensmad fri for næringsstoffer i dag – i min iver for at lære mit nye kamera at kende. Det vil også betyde at jeg, forhåbentlig i påsken, får tid til at indrette bloggen her til at rumme bedre og større fotos. Jeg har dog også et par hækleprojekter der er godt i gang 🙂

Aftensmaden i dag var i dag uden kæresten, hvilket mit fiske-glade hjerte har nydt 🙂

Til denne lille, delikate menu brugte jeg:

  •  250 g ferske lakseportioner (ca. 2 stk.)
  • 150 cherrytomater i både
  • 1 bdt. forårsløg i ringe
  • 1/4 ltr. madlavningsfløde
  • 200 g små, kogte kartofler
  • 1 håndfuld grofthakket persille
  • 20 g smør
  • salt/peber
Forvarm ovnen til 200 grader i mens grøntsagerne ordnes. Laks, fløde, tomat, forårsløg og en lille del af persillen smækkes i et ovnfast fad og krydres rundhåndet med salt og peber. Faddet skal cirka have 30 minutter midt i ovnen – de sidste 7-10 minutter steges kartoflerne sprøde og varme. 
Retten serveres med resten af persillen – det smager for øvrigt også lækkert med ris 🙂
Der har været stille herinde denne uge, men med overarbejde i vuggestuen og en masse skriftligt arbejde ved siden af, jamen så forsvinder den vågne tid med arbejde, hundeluftning og andet lavpraktisk imens sofaen tidligere og tidligere på aftenen stjæler sig til slumretider … Denne weekend ser jeg dog meget frem til 🙂 Det vil også vise sig herinde …. 🙂 Til sidst lidt billeder fra dagen med det nye Canon .. uh den er fin altså …
Agurken

Ananaskirsebær

Tomat

Anton der leger model
Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer

  1. Tusind tak, jeg er også bare glad – nu skal det jo så lige forstås – men det kommer efterhånden 😉 det er også ret fantastisk i naturen – en hobby jeg kan se vi deler 🙂

  2. Må altså sige at jeg ELSKER din blog. Alle de fantastiske opskrifter… I aften står den på laks 🙂

Fantastisk med en kommentar!