En lille hæklet ugle

Ja sådan en lille ugle har netop forladt nålen. Jeg har virkelig haft svært ved at finde motivationen indtil jeg fandt den, jeg elsker at hækle små bamser – og denne gang har uglen allerede en ejermand, da den var på bestilling.

Opskriften ville jeg ønske jeg kunne dele, men da der er copyright på opskriften kan jeg i stedet anbefale alle hækleinteresserede at kigge på hendes hjemmeside hvor hun sælger opskrifterne for relativt lave beløb – der er også enkelte gratis opskrifter derinde.

Det gode er at opskriften sendes på mail, fyldt med gode fifs og videoer hvis man skulle finde det svært – og til trods for opskrifterne er på engelsk er de umådeligt nemme at få omsat til dansk hækling 😉 Skulle du være helt ny i hækledyrsverdenen kan jeg anbefale Drops der har et væld af lækre opskrifter 🙂

Print Friendly, PDF & Email

5 kommentarer

Fantastisk med en kommentar!