3 hæklede ugler

.. ja for nu fik jeg dem alle samlet og fyldt ud, endelig 🙂 De er utrolig forskellige i deres udtryk til trods for den samme skabelon. Den ene har fået “safety eyes” (køb dem endelig på ebay, det sparrer hurtigt 90 % af udgiften) som jeg blev ret begejstrede for.

Øjnene var lette at sætte i og jeg har testet med vold og magt at de er “sikre” og ikke kan rives ud igen .. så dem kunne jeg godt være forfaldne til 🙂

Opskriften er for øvrigt fra Fresh Stitches og koster 30 kr. Jeg er blevet utrolig glad for den 🙂

I dag har jeg også oprettet mig ved Ravelry, et webnetværk for alle der er interesserede i at hækle og strikke. Her kan der deles opskrifter, tips og events – og jeg har faktisk allerede startet et projekt på pinden, jeg fandt derinde 🙂

Jeg regner med at mine 3 ugler skal have nye hjem, og skal sælges for en skilling .. jeg er dog vældigt usikker på prisen kan jeg mærke, så det går jeg lige og prøver at determinere 🙂
God solskinsaften derude 🙂 Nu kalder altanen og hæklenålen 🙂

Print Friendly, PDF & Email

10 kommentarer

 1. Tusind tak, de er overraskende lette at lave (ville ønske jeg kunne dele opskriften, men jeg er dog i gang med en opskrift jeg kan dele hvis den bliver god). Nej mit hækling er også i perioder, alt efter om jeg får startet på noget sjovt 🙂

 2. hvor store bliver de ca? Og kan man forstørre en hækleopskrift hvis man ønsker dem større?

  • Hej Anne-liv,

   Uglernes størrelse varierer efter garnvalg. med tyndt bomuldsgarn er de ca 15 cm høje, med drops paris ca 20 cm høje. Du kan sagtens gøre uglerne større – bare hækl med flere snore garn og en nål der passer – fx 3 snore paris vil kræve en nål på måske str 10-12. lav en lille test inden du hækler igennem for at teste at tætheden er god 🙂

 3. hejsa Anne-Liv

  Hejsa Anne-Liv

  Jeg vil lige høre hvor finder man opskriften hende på dine fine ugler ???? For De er bare så søde 🙂

Fantastisk med en kommentar!