Røræg med krydderurter og feta

Umådelig lækkert tilbehør til et stykke brød, eller som vi nød det: med en god salat og kyllingefrikadeller. Retten er lille, simpel, hurtig og let – og kan jo varieres efter urtehavens indhold og smagsløgenes lyster.
En ting bør da også siges – den er markant mere smagelig end fotogen 😉

  •  4 æg
  • 1 stor håndfuld hakkede krydderurter efter smag (her anvendte jeg persille og lidt purløg)
  • 2 finthakkede forårsløg
  • 2 modne tomater
  • 75 g fetaost
  • 1 spsk olivenolie
  • peber (pas på salten – feta’en tilfører salt smag)
Skær tomaterne i kvarte og skrab kernerne ud, tomatkødet skæres i strimler og fetaosten smuldres herved. Æggene piskes let sammen med krydderruter, forårsløg og peber inden det hældes på den varme og olierede pande.

Ved middelvarme stivnes æggemassen langsom under omrøring, tilsæt feta og tomater undervejs og lad det stege med. Smag røræggene til  og server dem dampende varme med en rest af de friske krydderurter – MUMS!
De næste 14 dage er fyldt med en masse planer – både privat og i arbejdslivet. I morgen kan jeg fejre 9 år med gemalen – og det skal vi da også fejre lidt. Carpark North spiller i Friheden og de er simpelthen et liveband af en anden støbning – de er fabelagtige og anbefalelsesværdige. Nu vil jeg lige tage en slapper på sofaen efter en lang og tidlig vagt på jobbet, og drømme mig til solskin og varme – bare lige i morgen 🙂
Print Friendly, PDF & Email

1 kommentar

Fantastisk med en kommentar!