Afslapning

De sidste dage har jeg pakket dagene med små og store projekter, lagt en masse planer og kigget på den næste eksamen. Aftenerne har endda været ivrigt inddraget til fitness og ikke den sædvanlige sofahygge. Men efter en formiddag hvor min nye cykel er blevet cyklet hjem (yay!) og Anton er blevet begavet med en masse frisk kattegræs, et ekstra toilet, en lille legemus og 10 kg mad (den nye cykel bestod prøven) er energien nu lidt i bund – så er det skønt at trække stikket ud og nyde en eftermiddag med en god film og et varmt tæppe … 

Manfred babysitter tit Chelsea, en kæmpe (sød) babyhund 🙂

Anton blev meget begejstret for det nye græs

læbespalte er ikke altid noget der indbyder til at være fotogen 😉
God lørdag derude 🙂
Print Friendly, PDF & Email

Fantastisk med en kommentar!