1. december

Snemændene fra Medusa er fra vuggestuen jeg i sin tid var medhjælper hos.

Igår blev julekassen møjsommeligt gravet frem i kælderen, støvet af og pakket ud. Som altid blev der tilføjet en smule og andet har måttet lade livet. I det lille hjem skal der ikke meget til før hyggen er spredt og når de to pelsdyr desuden fælder – må det stadig godt være et overskueligt projekt at få holdt det rent og ryddeligt til julens gæster 🙂

Nissen fra Medusa er en gave fra min moster, et år hun lavede adventkaldender til mig og må siges at være den sødeste nisse jeg ejer.

 

Julemanden i læder er sådan en hylde-nisse med hængeben jeg har fået af min Svigermor for år tilbage og materialevalget gør at jeg er ret glad for ham.

I år blev der købt lidt katte-sikkert julepynt, for ham Anton lader ikke sådan lige muligheden for at slå en julekugle ihjel, gå forbi og jeg har haft lidt dårlige nerver når han løber med/efter glaskuglerne .. Så nu fandt jeg nogle fine plastikkugler der ingen skade kan gøre, og overlever de ikke Antons julelege – så pyt skidt, så har han hygget sig imens.

De farverige julestjerner der blev flettet sidste år giver lidt liv

 

En gave fra min mormor, købt i butikken der ligger i biografen hun tog mig til som barn – ren nostalgi

 

Lidt rødt sniger sig ind i hytten alligevel
De kattevenlige julekugler giver liv og farve i vinduet
Julegaver er blevet pakket ind med silkepapir, bjælder og julekugler

 

I morgen kan første lys endelig tændes og lidt knas må der laves så duften kan spredes

Julestilen herhjemme bærer præg af hvad de flestes julestil består i; års samlinger små gaver og tilføjelser .. Jeg har et anstrengt forhold til farven rød og de traditionelle nisser er ikke min – triptrap nisserne er søde, men jeg vil gøre meget for at undgå dem – til gengæld elsker jeg alle former for rensdyr og snemænd .. så skal der figurer til og ikke bare julekugler er det favoritten. Egentlig ville jeg gerne være elegant og enkel .. men jeg elsker farver og de sidste par år er jeg faldet for meget af det utraditionelle julepynt i de lyse farver .. Næsten alle pyntetingene har en lille historie tilknyttet – og det må siges at være det jeg elsker allermest ved at pakke dem ud 🙂

Et lille natur/nordisk flip fra sidste år har fået sin egen hylde

 

Glædelig Jul 🙂 Lad december være fyldt med smil, samvær og juleknas
Print Friendly, PDF & Email

Fantastisk med en kommentar!