Roethlisburger

IMG_4703

 

.. et blodprop i brød og ganske enkelt verdens korteste vej til kærestens hjerte når han ligger træt og tømmermandsramt i sofaen. Roethlisburgeren er opkaldt efter en spiller i NFL og må anses for at være den ultimative stereotyp på “mandemad”. Burgeren er et orgie af protein og fedt – pakket fint ind i en lys, hjemmebagt, burgerbolle og mætter som en mursten ..

IMG_4704

Burgeren indeholder en stor bøf,røræg, bløde løg, smeltet cheddar og sprød bacon .. bom … som tilbehør lavede jeg en smule ovn-kartofler som tilbehør .. bagefter trænger man til et skud salat lige i åren 😀

 IMG_4652

Nå det var også bare et lille flash fra weekenden og ikke mindst en lørdag tilbragt på sofaen med kæresten, firbenene og gode film.. en weekend på lavt blus med masser af restituering .. den kommende uge er pakket til randen med begivenheder og egentlig ser jeg frem til dem alle, selvom lidt mere luft i skemaet havde været ønskværdigt.

På lørdag kommer hele svigermekanikken på besøg til hjemmebagte fastelavnsboller i anledningen af min dimission – en eftermiddag jeg ser meget frem til 🙂

IMG_4706

Print Friendly, PDF & Email

Fantastisk med en kommentar!