Tip: Brug stegetermometeret når du bager

PicMonkey Collage

så er du sikker på at dine boller eller din kage er klar til at forlade den varme ovn! For måneder tilbage læste jeg dette tip og har sidenhen gået og testet det lidt. Og det virker!

Hvis du er i tvivl når bollerne står i ovnen, så stik stegetermometeret i og tjek kernetemperaturen:  når den har nået 92-96 grader er bagværket færdigt – vupti!

Ikke noget med gefühl, banke under brødet, stikke det med strikkepinde eller andet, nu er det et tal! tørre tal der burde kunne hjælpe både novicen så vel som eksperten!

Forleden stod jeg og bagte en ny version lagkagebunde (yes der kommer udvidelser) og benyttede lejligheden til igen at være sikker med termometeret, og den er altså lige i skabet.

IMG_0441

Print Friendly, PDF & Email

Tags

9 kommentarer

    • Hej Helle, jeg har ladet mig fortælle det gælder brød og kager. Jeg har indtil videre testet det på boller og lagkagebunde med succes 🙂

Fantastisk med en kommentar!