Bag Bloggen 4

Navnet er Sanne og jeg er pædagog i smilets by. Bosat med mit livs kærlighed og vores to pelstotter i et lille, varmt hjem. Jeg brænder for arbejdet med mennesker og at kunne gøre en forskel – det kan sætte et stort smil på mine læber.

Bloggen her er en blanding af alle fritidssysler, interesser og små ideer. Jeg er småafhængig af at bage og har opdaget at det hurtigt kan blive en videnskab!

De fleste retter herinde er simple, lette retter uden en lang liste af ingredienser – for sådan lever jeg nu en gang til dagligt.

En sen onsdag aften i okt. 2011 kom jeg tilfældigt på youtube og opdagede diverse hækleguides – dagen efter købte jeg min første hæklenål og siden da har det kun udviklet sig. Jeg er begejstret for amigurumi men er så småt også ved at finde mod på de mere kringlede opskrifter der kan levere lidt tøj til skabet – se det kunne jo være fedt!


Siden her, er mest for sjov – heldigvis! Den viser de små projekter jeg finder på… om det så er mad, bagning, en særlig oplevelse eller hæklerier – festlige små indslag i hverdagene. Måske et kig rundt, kan inspirere – smid endelig en kommentar! – eller hop på bloglovin’ og få besked når der er nyt herinde :)

Kontakt mig

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Print Friendly

4 thoughts on “Bag Bloggen

 1. Svar Solvei Mundbjerg jan 18, 2014 22:01

  En utrolig gennemført blog! Med mange flotte flotte billeder, lækre opskrifter (glæder mig til at smage Chili Con Soya), gode tekster og masser af inspiration. Det bliver ikke sidste gang, at jeg kigge forbi. :)

 2. Svar Mille Lykke jan 30, 2014 16:54

  Super flotte billeder og jeg elsker alle dine lagkage opskrifter, de er total hit ved hver fødselsdag :)

 3. Svar Karina Hansen jan 15, 2015 13:23

  Hej Sanne

  Helt igennem fantastisk blog, med alt hver hjertet og maven kan begære. Elsker dine enkle men lette madopskrifter, da jeg er alene med en lille dreng på 20 mdr., så er tid og kreativitet i et køkken der faktisk ikke, men nu med dine opskrifter bliver aftensmaden piftet op :-)

  Jeg hækler også selv når tiden tillader det :-)

  Glæder mig til at følge din blog fremover..

Fantastisk med en kommentar!