snapshots af en søndag

hvidløg er sat til at spire 

I disse dage eksperimenteres der med evighedsdej … indtil videre er jeg glad for dejen, men blev så sur på min bageform at den røg ud – gudskelov har jeg masser af gavekort til imerco så nu skal der silikoneforme i hytten, basta!

en billig tønde skal gøres klar

I dag har den stået afslapning, forberede krukker og hælde noget jord op der har suget vand – så det lige kan lufte igennem inden der skal udplantes. Derudover er der puslet om de planter der allerede er i gang..

Jordbær skyder frem

Både tomatplanter og bushagurk spirer hurtigt, fra dag til dag .. nu er jeg spændt på om de sidste ting kommer: ananaskirsebær og koriander.

jordbærskud der vokser i mit bakkebord
 Næste uge vil med de kommende kolde dage primært foregå i køkkenet, med håbet om at sol og varme snart finder tilbage.

endnu en bush-agurk
En klat evigheddej står og sunder sig til mit temperament egner sig til nye  bageventyr
solhigende timian
Nu skal der slappes af og stirres lidt på den der evighedsdej .. mon den skal tilgives min dårlige bageform og i aktion allerede i aften? Det må afhænge af fjernsynets udvalg af underholdning når jeg kommer så langt … 🙂
Print Friendly, PDF & Email

Fantastisk med en kommentar!