Altså sådan da lige om snart og lidt. Jeg er en meget jubelglad blogger i dag – gemalen og jeg valgte nemlig at give os selv et spejlreflekskamera! For mig (og rigtig mange andre) handler mad også om det æstetiske – smuk mad smager bare bedre, og mindre kønt mad kan eliminere enhver appetit på få sekunder 😉
Derfor har jeg næsten også fotograferet min aftensmad fri for næringsstoffer i dag – i min iver for at lære mit nye kamera at kende. Det vil også betyde at jeg, forhåbentlig i påsken, får tid til at indrette bloggen her til at rumme bedre og større fotos. Jeg har dog også et par hækleprojekter der er godt i gang 🙂
Aftensmaden i dag var i dag uden kæresten, hvilket mit fiske-glade hjerte har nydt 🙂
Til denne lille, delikate menu brugte jeg:
- 250 g ferske lakseportioner (ca. 2 stk.)
- 150 cherrytomater i både
- 1 bdt. forårsløg i ringe
- 1/4 ltr. madlavningsfløde
- 200 g små, kogte kartofler
- 1 håndfuld grofthakket persille
- 20 g smør
- salt/peber
Agurken |
Ananaskirsebær |
Tomat |
Anton der leger model |
Til lykke med det nye kamera. Det bliver godt nok nogle flotte billeder.
Tusind tak, jeg er også bare glad – nu skal det jo så lige forstås – men det kommer efterhånden 😉 det er også ret fantastisk i naturen – en hobby jeg kan se vi deler 🙂
Må altså sige at jeg ELSKER din blog. Alle de fantastiske opskrifter… I aften står den på laks 🙂
Hej Christina, tusind tak! jeg er glad for du kan bruge den og håber at laksen har smagt dig!