Kyllingewraps med guacamole

I går skulle endnu en opskrift fra Aarstiderne afprøves og valget faldt på en spændende wrap med kylling. Årets udfordring er nemlig godt i gang og nye horisonter åbner sig i køkkenet. De sidste dage har jeg opdaget, hvor fantastisk det bliver når man kombinerer lime og kylling – det giver ikke smag så meget som det giver et mørt og saftigt stykke kød.

Til vores wraps brugte jeg:

  • Majspandekager (efter appetit)
  • Kyllingefiletter skåret i tynde strimler (efter appetit)
  • 1 rød, finthakket chili
  • 1 limefrugt
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 knivspids sukker
  • fyld af:
    • finthakket hvidkål
    • majs
    • agurk
    • tomat
    • guacamole:
      • 2 avokadoer
      • 1 stort fed, finthakket hvidløg
      • salt/peber/chili
      • creme fraiche/ yoghurt natural efter smag
Bland chili, olie, saften fra limefrugten og sukkeret i en marinade. Lad kyllingen marinere 30 minutter inden det steges sprødt på panden. Guacamolen blandes godt sammen – gerne i en blender.
Det hele smides i en lun wrap – nem mad 🙂
Print Friendly, PDF & Email

Fantastisk med en kommentar!