Gulerodssalat de luxe

For nyligt blev jeg inspireret til at gentænke en gammel klassiker. Normalt plejer jeg at servere gulerodssalaten i klassisk stil med citron og rosiner, eller lave en version jeg mødte i en børnehave; ananassaft, ananasstykker og solsikkekerner.
Jeg er dog blevet lidt glad for mango, og egentlig er den søde smag, kombineret med det syrlige – perfekt til en god gulerod 🙂

Derfor har salaten de sidste dage været min nye favorit, en blanding af surt og sødt 🙂

Til denne (store portion) salat brugte jeg ca;

  • 1/2 dl friske solsikkekerner
  • 1 granatæble
  • 1 Mango
  • 300 g gulerødder
  • 1 dl rosiner
  • citronsaft
Solsikkekernerne kan ristes, men personligt foretrækker jeg dem “au natural” 🙂 Salaten kunne såmænd sagtens tilføjes ananas, men denne gang undlod jeg så det ikke overskyggede mangoen – min nye kærlighed 🙂
Denne uge har jeg sørme modtaget min vejleders vurdering af mig som studerende og kollega. Det er altid lidt nervepirrende at se sig beskrevet og vurderet, og ikke mindst om man kan genkende sig selv i vurderingen. Jeg har dog modtaget den mest formidable vurdering og flyver lige nu på en lyserød sky – hvor er det dejligt at vide, kollegerne også synes man har ret godt styr på det der med at være pædagog 🙂
Print Friendly, PDF & Email

Fantastisk med en kommentar!