Hot n’ Sweet Marinade

Lige en lille lynopskrift her en lørdag formiddag 🙂 Jeg har efterhånden et helt lager af afprøvede opskrifter jeg mangler at dele herinde 🙂 Men så er der også til en “rainy day” 🙂
Puh jeg har sovet længe i dag. Efter en intens uge i praktikken og en afslutning med Fed Fredag i Friheden – ja så var luften gået af ballonen. I dag skal bruges på dejlige beskæftigelser såsom madplan og indkøb til nye opskrifter her i pinsen. I aften skal der da også lidt nyt og lækkert på bordet når kæresten og jeg skal hygge med MGP 🙂

Nå tilbage til opskriften; denne marinade er faktisk tæt på fantastisk. Jeg afprøvede den på en fin skinke vi skulle have – men næste projekt bliver helt sikkert på noget kylling til grillen. Den søde smag kombineret med det stærke er utrolig delikat 🙂

Til min lille skinke brugte jeg:

  • 50 g farin
  • 50 g honning
  • 2 tsk majsstivelse
  • 1 tsk chili 
  • 1/4 tsk cayennepeber
Bland alle ingredienserne sammen og smelt det, helst på en pande, ved middel varme til det bliver en flydende sauce. Nu er din marinade klar 🙂
Til skinken hældte jeg det over efter kogning og gav den 30 minutter i ovnen. Skal det bruges til kylling ville jeg lade det søbe i marinaden under optøning i en frysepose, i køleskabet.
Nu skal der kigges på madplan og indkøb til pinsen, godt grillvejr derude 🙂
Print Friendly, PDF & Email

Fantastisk med en kommentar!