Dragen der dukkede op

De sidste 14 dage har denne drage været et projekt. Opskriften er fra FreshStitches, samme sted som uglerne er fundet hos. Opskrifterne kan i øvrigt anbefales meget, de er skåret ud i pap – og så længe man husker at læse grundigt så går det som oftest derudaf.Når det så er sagt er dragen ikke helt så let. Opskriften havde nogle steder, hvor lidt information om fremgangsmåde manglede og det bærer mit første udkast da også præg af – lidt improvisering. Farveskift plejer at gå forrygende med i denne lille, bitte, smalle krop gav det lidt hovedpine .. derudover tager det  snildt 1-2 timer at fæste delene på kroppen.

Når det så er sagt, er jeg ret forelsket – den er simpelthen nuttet med det hoved … planen er at tage en stor kurv under armen i den kommende uge, og hente noget tyk og stort gran hjem – så tykke og store amigurumier kan kreeres 🙂

Dragen er nu afløst af endnu en ugle på pinden – de er altså sjove at lave 🙂

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer

  1. Den er simpelthen også vare så sød.. Jeg har lovet at hækle den til min kærestes lillebror, hvilket garn har du hæklet den i?

Fantastisk med en kommentar!