En hæklet skildpadde

Denne lille fyr slap min hæklenål for et stykke tid siden og skal udgøre en andel i en baby-uro på bestilling. Eksamenerne, træning og gæster har dog beslaglagt ret meget men nu åbner bacheloren lidt op igen og jeg vil have knoklet de små dyr færdige.

Skildpadden er hæklet ud fra Hæklede Dyr af Maja Hansen. Dyrene tager ret lang tid .. det er noget mini-nørkleri når det er i almindeligt bomuldsgarn, og samtidig er det mig meget på sinde at tingene at samlet godt så det ikke er noget juks eller værre; bliver til fare for barnet.
Derudover synes jeg hun slipper nemt om mange ting ved at bruge filt i detaljerne, her foretrækker jeg at hækle, hvad hækles kan.

Skildpadden her var dog en opskrift uden bund på skildpadden – hvilket ville se lidt sært ud når den kommer op og hænge, så jeg improviserede en bund til skjoldet og voila – 1 stk. skildpadde.

Print Friendly, PDF & Email

Fantastisk med en kommentar!