En hæklet Kanin

.. en lille nuttet én af slagsen 🙂 Endnu en fætter der skal i uro sammen med skildpadden. Opskriften er stadig Maja Hansens søde hæklede dyr.
Dyrene bliver i almindeligt bomuldsgarn ikke højere end 10 cm ca – men det passer jo perfekt til fx en uro eller barnevognskæde.

Dyrene kan hænges i snor – hvor der evt kan trækkes store, asymmetriske perler på hvis det skal have lidt mere struktur.

Uroen kan man selv lave – men jeg er særligt forelsket i denne simple uro fra Rie Elise Larsen der også kan gøre sig smukt med fx origami.

Dagen i dag har været dejlig, når man har fødselsdag strømmer der jo et hav af varme hilsner ind og det er jo skønt. Derudover fik jeg en lille gave fra Manfred og Anton i morges og smukke blomster af ham den skønne. I weekenden kan vi fejre hinanden på behørig vis. Nu vil jeg nyde det sidste af min fødselsdag og forholde mig til et liv som 26-årig 😉

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer

Fantastisk med en kommentar!