Et lille tip…

IMG_4038

Netto har altid et lille udvalg af bøger, typisk livsstilsbøger men det er jo også dem jeg synes er utrolig spændende og særligt i disse tider hvor faglitteraturen på studiet sluger det meste af lysten til at læse andet der kræver for meget tankevirksomhed 😉 Ved et tilfælde kom jeg i den lokale netto i dag og opdagede at alle bøger var til halv pris eller mindre!

Desværre var hylderne allerede meget tomme og jeg kom kun derfra med 1 enkelt bog: “Isabellas store opskriftsbog” – der til gengæld kun kostede mig 40 kr! :schock:  og på fx saxo står den til langt mere – så der er masser at spare! Bogen indeholder 105 opskrifter og ser ud til at være tænkt som inspiration til festen fra start til slut: fra borddækning til dessert. Jeg har endnu ikke fået bladret mere i den andet end at beundre de smukke billeder, men de efterlader indtil videre et positivt indtryk!

IMG_4027


IMG_4035

IMG_4036

IMG_4037

Så jeg overvejer at besøge en Netto mere i morgen når nu jeg skal ned i byen i forvejen 😀

 

Print Friendly, PDF & Email

Fantastisk med en kommentar!