Snapshots: årets planter

IMG_7857

I år er det blevet til væsentlig mindre planteri .. og der har været flere årsager til det.. vejret har ikke indbudt til den sædvanlige plantefest i påsken, ejendommen skulle renoveres og dermed skulle alt ryddes væk .. ooog pakkes ud igen 😉 og så bød foråret simpelthen på så mange ting at planterne måtte kravle langt ned af listen.

IMG_7854

IMG_7860

IMG_7862

 

Det er dog ikke helt sølle 🙂 I år havde jeg lyst til lidt flere blomster og har plantet lidt forskellige løg i zinkspandende – jeg glæder mig til en pryd af gule og hvide blomster. Derudover er der plantet lækker spinat i mit bakkebord – uh det glæder jeg mig til 🙂 Allermest fylder dog krydderurterne – og jeg er såmænd ikke færdig med at plante endnu. På altanen står bush-tomaterne og skutter sig for kulden, dem har jeg endnu ikke planer om at udsætte for vejrguderne – men snart skal de nok have lidt mere jord at boltre sig i.

IMG_7872

IMG_7867

IMG_7864

Det sidste der mangler nu er rosmarin og merian – nå ja og en smule sol der kan hjælpe det hele lidt på vej 🙂

IMG_7866

IMG_7859

IMG_7865

IMG_7856

IMG_7854

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer

  1. Det er nu skønne billeder 🙂
    Vi har også fået plantet lidt – tror jeg blogger om det i weekenden. Det er altså skønt at have adgang til friske krydderurter hele sommeren igennem 🙂

    • Hejsa, du ser ud til at have en skøn have 🙂 jeg er dog mest forelsket i den lille pelsklump der kvalitetstester arbejdet 😉

Fantastisk med en kommentar!