Gratis? Ja tak?!

 

IMG_6870

IMG_6871

IMG_6874
Infernal åbnede ballet med et brag af en fest – jeg elsker deres sceneenergi!

IMG_6869

… Hvor tit i livet får man noget forærende? Sjældent noget af det der betyder noget, heldigvis nok egentlig … Denne foræring gav dog anledning til en aften i selskab med svoger og svigerinde – noget der desværre ikke sker så tit som det har gjort – men så kan det nydes når det hænder. Foræringen var såmænd dette års gratis koncert i Friheden med radio go!FM og efter en rigtig god oplevelse sidste år var vi hurtige om at få hentet billetter. En hård uge til trods kom vi afsted og selvom det ikke helt lykkedes alle musikere at nå ud over scenekanten så var det en dejlig aften med god stemning.

IMG_6877

IMG_6879

IMG_6881
Ms. Moleko gav sin sjæl på scenen. Hendes udstråling er fantastisk og hendes musik meget ligetil uden at være ligegyldig. Senere på aftenen annoncerede et par af radioværter tilfældigt (mænd! tsk!) at der er en mini-Moleko i maven 🙂

IMG_6886
Muri og Mario gav den gas og virkede populære med sangen “hun tog min guitar” og “hun vil danse mambo” .. de skabte god stemning men er måske rent musikalsk ikke lige min smag 🙂

IMG_6885

IMG_6887

Jeg har i alle årene haft en “fast” plads til koncerterne i Friheden og lykken var stor da den stod ledig til kapring! aftenen var da også sikret i udsigt til scenen. Havde et underligt træf med en dame der stillede sig op ad mig og derefter begyndte at skubbe fordi jeg “bevægede mig” .. hun udfordrede mildt sagt min oplevelse .. og mit humør .. der var god plads på plænen – jeg stod blot på et hjørne hun tilsyneladende havde kig på. Det var en grænseoverskridende oplevelse at blive skubbet hidsigt til gennem .. ja vel næsten 2 timer (!?) .. og jeg kunne jo have flyttet mig, men min retfærdighedssans krævede jeg blev… Det grænseoverskridende var egentlig mest at jeg ikke kunne tale med hende og løse konflikten – hun mente at jeg skulle stå stille så hendes arm ikke blev generet ( behøver jeg sige der var 4-6 meter plæne på den anden side af hende uden nogen bevægende mennesker?

IMG_6888

IMG_6890
Noah har lavet lækker og smuk pop – og de lød fantastisk live .. scenemæssigt var de måske lidt indadvendte .. men skal man synge sit bedste kan man måske også blive nød til at stå lidt stille 🙂

IMG_6891
Radioværterne kiggede ind flere gange med et par komiske indslag 🙂

IMG_6892

 

Ej det var en dum konflikt, og jeg skulle jo nok have trukket stikket i stedet for at lade min retfærdighedssans bestemme at jeg skulle opleve sådan en fysisk overskridelse af min sfære … men i øjeblikket virkede det jo bare ikke som særligt meningsgivende .. heldigvis nød jeg dog koncertoplevelsen så meget at det ikke ødelagde mit humør …

IMG_6895

IMG_6897

IMG_6899
Electric Ladylab gav festen et spark med hendes lyse stemme og deres høje tempo – man fik et smil på læben.

 

Ugen har budt på fede oplevelser på jobbet, overarbejde, travlhed, træthed og lidt bekymringer .. der betød også i dag at der efter en bikefit-time og kina-tøj-shopping til kæresten blev nuppet 1½ time på sofaen inden det blev til en let grillaften – kig instagram! Den kommende uge byder på et kursus i krop og hjerne – børn 0-6 .. det har jeg set frem til længe! også selvom det stjæler grundlovsdag 🙂 Og så er der altså mad-kø til bloggen .. mon ikke også der skal produceres lidt mere? God solskinssøndag i morgen!

IMG_6904

IMG_6905

IMG_6907

IMG_6909
Clemens er bosat i Aarhus og man fornemmer han er vellidt, han gav den også gas med sangen “har du noget at sige” der meget vel kunne være en sommersang 🙂

IMG_6910

IMG_6914
Jon gav et par numre, men han virkede ikke begejstret og man fornemmede at det bundede i en følelse af ikke at være populær i byen – om det passer skal jeg ikke gøre mig klog på ..

IMG_6915

IMG_6919
Panamah fik hele Friheden med på fællessang, så hyggeligt !

IMG_6923
Brinck spillede lidt af det genkendelige men lancerede også lidt nyt 🙂

IMG_6924
Værtene havde lavet en sketch-sang omhandlende værten “gammelfar” og sangen “Lad mig rulle dig”

IMG_6928

 

IMG_6929

IMG_6938
Djames Bräun var måske mit højdepunkt. Glad musik, god stemning, kærlige ord og feel good .. jo jeg var solgt da de sang “giv mig alle dine penge” 😉

IMG_6939

IMG_6941

IMG_6943

IMG_6946
Copenhagen Drummers var helt vilde! vild koreografi og trommeslagning!

IMG_6950

IMG_6956

IMG_6957
10.000 mennesker ca – det gav god stemning og stadig masser af plads! perfekt!

IMG_6958

IMG_6959

IMG_6965

IMG_6967
sørme havde de taget ms. Forest med 🙂 Sangen resulterede i fællessang og nationalfølelse og blev modtaget rigtig godt 🙂

IMG_6974

IMG_6975
Joey Moe lukkede og slukkede festen med et brag og ingen stod stille da han ville se os “go go” .. jo jo .. 😉

Print Friendly, PDF & Email

Fantastisk med en kommentar!