Opskrift: Hæklet Sutteklud

IMG_8211

En begyndervenlig opskrift med fotos og udførlig guidning undervejs. Det har i hvert fald været intentionen med denne opskrift, så jeg håber I vil tage godt i mod den. Hvis I laver sådan en sutteklud vil jeg værdsætte et link på jeres respektive blogs, tags på instagram(#grydelappensherligheder, @grydelappensherligheder), facebook eller hvor I nu vælger at vise jeres kreation frem 🙂

Både fordi jeg virkelig gerne vil se jeres suttekludsresultat – men også fordi jeg jo vælger at dele opskriften frit og gratis og derfor selvfølgelig gerne vil have en smule kredit for det arbejde det har været at få nedfældet denne opskrift.

Opskriften skulle gerne guide igennem det meste – eller tilbyde viden om hvor den sidste viden kan hentes. Jeg håber I kan lide resultatet og kan bruge opskriften !

Opskriften er lavet i pdf og kan hentes her:  Hæklet Sutteklud

Print Friendly, PDF & Email

13 kommentarer

 1. Hej Sanne. Jeg er ved at hækle din flotte sutteklud og skal i gang med hovedet som det næste. Du starter ud med at skrive at der hækles i bagerste snor – jeg skal dog lige sikre mig hvad du mener med dette? Jeg har før hæklet tøjdyr hvor jeg har hæklet i begge snore i masken – hækler du kun i den bagerste og bliver det pænere på den måde? Eller mener du noget helt andet?
  Mvh Janni

 2. Wauw! Sikke en fantastisk opskrift. Den glæder jeg mig godt nok til at gå i gang med. Er sikker på at jeg kan finde en lille baby i familien der kan bruge den 😀
  Jeg er lige nu i gang med at hækle en trøje til min niece, men det er lige før at jeg må lægge den til side for at gå i gang med denne skønne sutteklud 🙂

 3. Jeg skal til at hække suttekluden. Mit spørgsmål er, kan jeg bare hækle en af dine ugler og sætte den på, da det skal være en sutteklud med en ugle??

 4. Hej. jeg kan desværre ikke finde din opskrift pdf! øv for ville virkelig gerne prøve at hækle den?

 5. Super fin opskrift.
  Jeg har dog et spørgsmål.
  Er det tilladt at sælge det færdige resultat? Mht ophavsret?

 6. Hej. Så har jeg hæklet nusse klud med dit bamsehoved, men med stjerne formet klud. Den er blevet vildt nuttet.
  Jeg synes ikke den er nusse blød. Jeg er blevet anbefalet at bruge Mayflower økologisk bomuld. Jeg købte det idag. Jeg synes ikke det er nusse blødedere end det fra Grene. Jeg er blevet anbefalet at bruge et nummer større. Fra nr 2,5 til nr 3. Det prøver jeg.
  Har du et forslag til garn?
  Jeg vil gerne ligge et billed op så du kan se den. Men………Jeg kan ikke finde billed knappen. ???

 7. Hejsa

  Jeg kan desværre ikke finde din opskrift på den sutteklud med bamsehovedet. Der stod den lå i pdf, men kan ikke finde den. Kan du evt sende den til mig?

 8. Hej,
  Jeg har forsøgt at finde opskriften, men det er ikke lykkedes mig endnu. kan man få tilsendt et nyt link eller andet så man kan finde den ?

 9. Hejsa er nybegynder i hækling og vil virkelig gerne prøve din opskrift men kan ikke finde den. Kan du evt. Hjælpe?

 10. Hej Sanne.
  Jeg er helt grøn når det kommer til hækling, men jeg valgt alligevel at kaste mig ud med denne søde nusseklud.
  Den har været noget nemmere end jeg troede, og jeg mangler nu kun selve monteringen. Tak for en utrolig nem – forståelig opskrift til en begynder 🙂

Fantastisk med en kommentar!