Et lille hæklet monster

IMG_1644Har jeg vist jer denne? Dette er en enormt hurtig bamse at hækle og når man først har grejet at hækle benene sammen og fortsætte i en lille krop – så er man jo færdig.

IMG_1640

Bamsen her er hæklet i Drops Paris og passer fint i størrelse til det lille barn. Opskriften er endnu en opskrift fra FreshStitches, og der medfølger en grundig guide til benene hvis du skulle være nervøs for det.

IMG_1642

IMG_1643

Helbredet skranter igen og madlavning er stort set ikke-eksisterende – øv hvor jeg synes det er træls! Det lykkedes dog ind imellem at hækle en smule, selvom det heller ikke bliver til meget. Jeg glæder mig til forår, solskin, grønne spirer og helbred og lyst til lange gåture i naturen.

IMG_1645

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer

Fantastisk med en kommentar!