En smuk søndag morgen 2

Til morgen var det jo faktisk helt umuligt, ikke at stoppe kameraet i lommen da morgenturen med Manfred stod for. I solen varme stråler skulle foråret findes og lige ude foran hoveddøren er der da også et vældigt liv i jordbærplanterner. Små skud viser sig og vokser, jeg kan få helt sommerfugle i maven over at glæde mig til at se det lysegrønne folde sig ud og skygge for vinterens gråbrune rester.

Påskeliljerne skyder op rundt i hele nabolaget og lover smukke gule blomster – forventningens glæde er stor hos mig, men foråret er virkelig også min årstid på alle måder.
I går blev dagen tilbragt ved et guldbryllup hos familien, hvor undertegnede fik kidnappet en lille baby på knap  3 uger og så var min dag reddet. Utrolig lækker mad, af den helt gamle skole, og hyggelige snakke med familien – jo en gennemført god weekend har det været.

Print Friendly

2 thoughts on “En smuk søndag morgen

 1. Svar Marie Marolles feb 27, 2012 18:59

  Hej!

  Jeg har sendt en blog award videre til dig og din fine blog! :-) Se mere her:

  http://www.mariemarolles.com/2012/02/liebster-blog-award.html

  Venlige hilsner
  Marie

Fantastisk med en kommentar!