En hæklet hest 5

 

Endnu et lille dyr til flokken :) Helle hest her var utrolig nem at lave – og var nok den der forlod nålen hurtigst. Der er relativt få dele der skal samles og få dele der skal improviseres eller filtes. Manken voldte mig lidt hovedpine – der stod nemlig bare man skulle lave den og ikke hvordan .. og så stopper min kreative tænkning lidt når nu jeg er vant til en opskrift.

Heldigvis kunne google hurtig hjælpe og jeg valgte den løsning der virkede mest babysikkert: jeg trak med en hæftenål snore gennem enkelte masker og bandt en knude – det samme med halen. Jeg er bestemt ikke færdig med Maja Hansens dyr, de er hyggelige små projekter!

I dag var første dag bag rattet i processen med at få erhvervet mig et kørekort, og jeg må have været temmelig spændt/nervøs for kroppen var vågen kl 4.00 og nægtede at samarbejde med dynen. Dagen bestod af 4 timer på et lukket anlæg hvor der skulle etableres et basiskendskab til bilen – og inden dagen var omme havde jeg da også parallelparkeret, 3-punktsvendt og lavet et par nødbremsninger…alt sammen gik meget bedre end jeg havde turde tro på og jeg fik aflivet en smule nervøsitet (at jeg så en enkelt gang var ved at køre kørelæreren ned – det tog han meget pænt ) …

 

Nu skal der lige bankes lidt energi af til bikefit, og så kalder dynen tidligt i aften så bacheloren kan få lidt velfortjent opmærksomhed :)

 

Print Friendly

5 thoughts on “En hæklet hest

 1. Svar Piskeriset nov 27, 2012 20:41

  Argh, hvor er den nuttet 😀
  Hvis jeg kendte en hestepige m/k, så skulle vedkommende straks have sådan en 😀

  • Svar Sanne nov 28, 2012 08:04

   Tusind tak, det er lidt noget pillearbejde og benene kan dog i min kritiske optik ligne lidt et yver 😉 – men overall er jeg nu tilfreds og endnu vigtigere blev modtageren glad for at hænge den i en uro :)

 2. Svar Vibeke Jonassen mar 13, 2015 23:19

  Hej kan jeg få opskriften på den mega søde hest jeg kender en som meget gerne vil eje sådan en venlig hilsen Vibeke

 3. Svar Nadia Darmer mar 25, 2016 19:37

  Tager du i mod bestillinger på sådan en hest?

 4. Svar gert8038 dec 28, 2016 23:47

  Hvor kan jeg få opskriften fra

Fantastisk med en kommentar!