Lun og smuk krave i perlestrik

Jeg går og nyder min halsring, men siden kulden ikke er specielt til stede på trods af årstiden manglede jeg en lille, let ting der var god som både halstørklæde og også kunne bruges sammen med en bluse. Derfor bestemte jeg mig for at strikke med garnet “Andes” fra drops – det er en lækker blød kvalitet og samtidigt et højt uldindhold, så altså ret varmt. 
Garnet er strikket på rundpind nr. 9 og jeg brugte lige knap to nøgler af 100 g. – men det afhænger jo af hvilken størrelse man ønsker på kraven.
Jeg slog 66 masker op, strikkede ribstrik (2 ret, 2 vrang) i 5 omgange eller cirka 3 centimeter hvorefter jeg strikkede perlestrik (1 ret, 1 vrang) til jeg nåede den længde jeg ønskede inden jeg igen sluttede af med ribstrik. Den er uhyre simpel men også også vældig smuk i detaljerne, et godt begynder-projekt for de fleste. Rådgivning ydes selvfølgelig, hvis ønsket 🙂
Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer

  1. Er der taget ud – den ser bredere ud forneden ? Tænker det er et godt begynder projekt ?
    Hilsen Malene

  2. Hej Sanne. Er pt. igang med halskraven i perlestrik, og ville bare lige høre dig, hvor lang (cm) du har strikket din?

    Fin blog med gode billeder iøvrigt 🙂

    Mvh Heidi

Fantastisk med en kommentar!