en lille bjørn fandt sin vej

Jeg var lige i humør til at svinge hæklenålen lidt efter at have hentet nye forsyninger af Søstrene Grenes lækre bomuldsgarn – ih, havde jeg 500 kr. jeg ikke skulle bruge til noget, ville jeg bruge hver en øre på deres lækre garn. Bjørnen her er hæklet i deres grå, hvide og sennepsgule garn – farverne var ikke nemme at fange helt på billeder.

Bjørnen er inspireret af en drops opskrift, som jeg tilpassede lidt, fx brugte jeg kun nål 3,5 så det passede til garnet. Den er fantastisk som begynderprojekt og tager kort tid – jeg brugte to aftener på den.
Bjørnen er ikke dedikeret til nogen, så den vil nok komme op på bud så den kan varme nogen der kan få glæde af det.
Nu er næste opgave at finde en god bog med flere inspirerende opskrifter 🙂

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer

  1. Hej 🙂 Fantastiske bamser 🙂 jeg har en lille handicappet pige Victoria Hope der som de eneste bamser overhovedet kun vil kramme med bamse kyling og ællingfigurerne…. hun siger hele tiden” lille bjørn” fordi hun har hørt bamse omtale” lille bjørn” 100 gange i udsendelserne. Victoria Hope er desværre ekstrem svagtseende…. hun ønsker sig “lille bjørn” men jeg har forsøgt overalt på nettet og andetsteds at finde lille bjørn…. nu er eneste mulighed tilbage at forhøre sig hos en dygtig hækler……smiler ….er jeg så heldig at du måske kender nogen der vil tage betaling og hjælpe mig med at lave en hæklet lille bjørn der ligner den fra udsendelserne? jeg håber meget meget at du kan hjælpe…. Venligst Gitte Bjerregaard Mathiesen gima@paradis.dk

Fantastisk med en kommentar!