To nye ugler – nu til salg

Ja disse små piger har forladt nålen og der er nu tilføjet en ny side i menuen – nemlig en lille “butik”. jeg har nemlig oplevet en stor interesse rundt omkring i at købe uglerne – og faktisk har jeg allerede solgt nogle, den ene havnede da på et sygehus til en syg lille pige – der heldigvis fik det godt igen lod jeg mig fortælle. Dejligt at vide de kan bringe lidt glæde.

Siden jeg jo ikke har børn selv, og lige pt ikke har nogen decideret anledning til at hækle ugler – bestemte jeg mig derfor for at oprette den lille butik – så kan jeg satdig hygge mig med at hækle dem, og de kan bringe glæde rundt omkring 🙂 Kig endelig forbi 🙂 Jeg overvejer også at sætte den lille drage til salg .. men er meget vægelsindet da den altså har nogle små skønhedsfejl i farveskiftet .. nå tilbage til fuglene der blev rigtigt tøsede denne gang 🙂

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer

    • Hej Tanja, opskriften er fra Freshstitches – du kan finde et link i et af mine andre ugleindlæg – der er en genvej i højre side under “populære indlæg” 🙂

Fantastisk med en kommentar!