I dag er en glædens dag!

IMG_4442

.. jo i dag nåede jeg nemlig en milepæl i livet – jeg afsluttede min uddannelse. Det er lidt en vild tanke og jeg tror ikke helt jeg har forstået omfanget af den … en lang epoke som elev og studerende er slut og jeg kan begynde resten af mit liv som pædagog.. og faktisk sluttede jeg af med et 12-tal .. faktisk er mit uddannelsesbevis præget af 12-taller og jeg er bare smadder stolt, sikken anerkendelse at få!

Da jeg kom hjem lå en fin gave og det sødeste kort jeg nogensinde har fået af min dejlige kæreste (og vores firben) .. og den dejligste lille gris (jeg har haft øjne på læææænge) står nu som et evigt minde om min bedrift 🙂

Dagen har jeg tilbragt med min yderst dejlige gemal med hygge, ud og spise og dynen på sofaen. De næste dage skal der forberedes lidt til dimissonen, kigges på alt det der med ledighed og a-kasse og planlægges teoriprøve så kørekortet snart kan komme i hus 🙂 Jeg benyttede mig en smule af dagens momentum og sendte min første job-ansøgning afsted … jeg kan godt mærke at det er et job der ligger tæt på min definition af drømmejobbet.

 

Print Friendly, PDF & Email

7 kommentarer

  1. Stort tillykke med eksamen og din færdige uddannelse! 🙂
    Det er så skønt at komme ud og kunne bidrage lidt til samfundet – jeg er sikker på du nok snart skal finde job 🙂
    Pøj pøj med jobjagten ihvertfald.

Fantastisk med en kommentar!