En Laber (hæklet) Larve

IMG_6848

Tjoh sådan én har jeg nu stående i reolen. Denne lille sag viste sig at være helt utrolig hurtig lavet – men nu er den jo også helt simpel. Faktisk vil jeg sige at opskriften her er den perfekte begynderopskrift, da der øves kunsten at hækle cirkler (tage ud og tage ind) og selve samlingen kan heller ikke gå helt skævt når der er anvisninger til hvilken række delene påhæftes.

IMG_6845

Opskriften er hos min, absolutte, favorit: FreshStitches og faktisk i dag tog jeg endelig og pakkede min nærighed væk: jeg bestilte en signeret bog med en masse spændende opskrifter i! Bogen hedder Crocheted Softies og faktisk sendte hun den stort set med det samme jeg havde bestilt den … åh hvor jeg glæder mig .. jeg glæder mig til giraffen, krokodillen, sneglen, rumvæsnet .. det bliver altså bare fedt J

IMG_6853

Samtidig fik jeg lige en sending nyt garn hjem i de dejligste farver (se bloggen på Facebook) og udfordringen er nu helt at vælge … både at vælge mønster og vælge farver.. blog på tanden er der kommet .. og jeg tror at farven “mint” skal i brug – den er jeg lige faldet for!

IMG_6849

Larven her ryger fluks over i butikken – jeg har nemlig ikke nogen aftager endnu, men mon ikke det kommer J

IMG_6854

I mandags kunne Manfred endelig komme hjem fra hospitalet. Jeg var så spændt på at skulle hente ham at jeg sad i venterummet 30 minutter før tid. Jeg havde godt nok spekuleret meget .. gad vide om han ville være lidt fornærmet, hvor ondt han ville have, hvor frisk han ville være, hvor stort såret ville være, hvor meget han ville være barberet og hvad det endelige beløb ville være. Vi kom ind til dyrlægen der mente vi hørte bedre efter hvis ikke Manfred var i rummet – urimeligt men sandt, så trippende i konsultationsrummet kunne vi høre at Manfred havde det godt- puh! Operationen var gået godt og han havde brugt indlæggelsesdagene på at sove og charmere sygeplejersker.

IMG_6846

En måneds forsigtighed: ingen leg, ingen hop, ingen skovture og så skulle han være helt frisk igen.. jeg tør næsten ikke tro det .. Regningen løb op i 19.000 kr. og selvom det da kan få de fleste til at tabe kæben en smule var jeg egentlig bare glad – glad for at Manfred hurtigt fik udsigt til mange års sofahygge. Det gode er også at Manfred er sundhedsforsikret så det økonomiske fylder stort set ikke i alt dette her.

IMG_6850

Da dyrlægen endelig hentede Manfred måtte jeg helt stille alle ting fra mig, ned på gulvet til ham og senere måtte en kleenex også i brug. Manfred kom med 120 km/t ind i konsultationsrummet og blev så glad at han løb en runde i rummet inden han ellers vrikkede med hele sin lille krop i glæde. Der blev delt håndkys ud og der blev nusset bag ører .. Manfred var glad – virkelig glad – men se hvordan han nu ser ud, ikke kønt:

????????????

Faktisk var Manfred bare utrolig frisk, han er smertestillet og med operationen kan han igen krølle sin lille hale og det fryder mig at se. Udfordringen er dog at Manfred ikke selv er klar over hvad dyrlægen har ordineret, så det med spring, leg og ingen vilde aktiviteter .. det er en udfordring der kan give grå hår. Held i uheld har jeg dog måttet opgive kampen mod en styg halsbetændelse og har lagt mig på sofaen med penicillin og the – så kan Manfred få ro ved at holde mig varm under dynen J

Print Friendly, PDF & Email

Fantastisk med en kommentar!