Nyt på bloggen

Følger du bloggen?

Der er mange måder at følge blogs på, men overordnet betyder det blot at man finder en tjeneste der hjælper med at holde styr på alle “interesserne” – dvs. et program der holder styr på alle de blogs du vil læse og samtidig giver besked når der er nyheder på dem. Jeg er selv blevet meget glad for Bloglovin – et lille program der gør præcis dette: intet mindre, intet mere. Derfor er det da også muligt at læse bloggen med bloglovin, kig bare her:

visbloglovin

Et andet program der gør det samme er diverse RSS-læsere og er du allerede blevet fan er dette, kan du klikke på ikonet der befinder sig i øverste, højre hjørne. Den sidste mulighed er at bruge Facebook – her postes der nye indlæg såvel som små statusopdateringer og hverdagsbilleder – du kan følge bloggen ved blot at trykke “synes godt om” som vist her:

visfacebookfølg

En ny måde at følge bloggen på er via Instagram. Der vil der være små hverdagsglimt – og langt flere af dem end på både bloggen eller Facebook. Derimod vil der ikke være info om nye indlæg, og indholdet bærer præg af det personlige – dvs. det er hverdagen og ikke blot hverdagens mad/hæklerier. Instagram kan du finde på siden – i højre side:

visinstagram

Nyt udseende og nyt indhold!

Jo denne blog har allerede ændret udseende mere end 1 gang og egentlig var jeg glad for det mørke, lilla look med den fine “slider” – omvendt var jeg SÅ træt af at siden fungerede så sløvt og at det var svært at få et overblik over opskrifterne – også når man blot søgte inspiration. Derfor er der lavet store ændringer i udseendet – men egentlig kun få reelle ændringer.

Der er stadig dynamiske oversigter – fx under “Håndarbejde” er der underkategorierne hæklerier, strikkeri og diverse.

vismenuen

Det samme gælder stadig for “Opskrifter” – dog er der tilføjet én ny underkategori: Opskriftsindex. Dette er lige præcis det der manglede: en visuel oversigt over alle opskrifterne! Nu kan mundvandet løbe mens kagerne studeres 😉

visindex

Og som det sidste, en lidt grænseoverskridende feature: en ny lille præsentation af mig på forsiden – så mangler jeg vidst bare at smårette lidt hist og her. Nu håber jeg blot at du vil tage godt i mod det arbejde jeg (læs: kæresten) har brugt påsken på at lave 😉

vismig

Print Friendly, PDF & Email

Fantastisk med en kommentar!