Kylling Milanese

 

IMG_7373

En sprød panering der kvikker et stykke kyllingebryst op til ren luksus! Kyllingen er nem lavet og er både lækker at se på og skøn at bide i! Egentlig forestiller jeg mig snildt at krydderurterne kan varieres og dermed er retten jo perfekt til en spirende sæson med krydderurter.

IMG_7365

IMG_7366

IMG_7367

Opskriften er nem, og skulle man ske at være skeptisk overfor parmesanost kan den udelades – selvom jeg vil argumentere for dens gode egenskaber i paneringen 😉

IMG_7372

Til en god aftensmad brugte jeg (2 pers.):

  • 2 kyllingbryster
  • 2 dl rasp
  • 2 æg
  • 4 spsk. Hakket persille
  • 50 g revet parmesanost
  • Olie/smør
  • Salt/peber

IMG_7376

Flæk kyllingebrysterne og del dem i 4 tynde fileter. Pisk æggene sammen med en gaffel i en dyb tallerken. I en anden tallerken blandes rasp, ost og persille. Vend kyllingen i æg inden de dækkes godt i paneringen. På en varm pande steges kyllingen gylden og sprød med salt og peber.

 

IMG_7379

IMG_7380

Vi nød kyllingen med en blandet salat og det var virkelig lækkert – en forvokset nugget 😉 – skal det være ægte milanese, skal det vidst serveres med noget citrussmagende, meen det blev det jo så altså ikke lige til i denne omgang 🙂

 

IMG_7544

IMG_7556

IMG_7554

Et kort indlæg – livet holder mig travlt beskæftiget! Men snarest vender jeg tilbage med en hækleopskrift!

Print Friendly, PDF & Email

Fantastisk med en kommentar!