Nyt på bloggen: Tip #

images

 

.. I lang tid har jeg gået og overvejet om dette skulle indføres på bloggen og jeg har lagt mange overvejelser bag: skulle det indføres som en særlig kategori? Hvad skulle det indebære? Hvad skulle hyppigheden være på disse tips og har jeg mon nok tips i baghovedet til at lave sådan en kategori?

Jeg valgte efter tilbagevendende overvejelser at I skal præsenteres for de små tips, uden nogen bestemt form for hyppighed eller forudsigelighed. Det vil være blogrelaterede tips, dvs. primært i forhold til mad og håndarbejde, men jeg vil ikke udelukke at tips og husholdning, rengøring, plantedyrkning eller andet dukker op – for bloggen afspejler jo også mit liv og de ideer og projekter det indeholder.

Hvert tip vil få sit eget nummer og en kort titel – og vil fremgå som særskilt kategori i indekset J Har I forresten set billedindekset af overskrifter?

Lige om hjørnet venter første tip J

Print Friendly, PDF & Email

Tags

Fantastisk med en kommentar!