Hæklet Sutteklud 9

Sådan en lille sag fik jeg improviseret til et barselsbesøg jeg havde set meget frem til. Den søde lille dreng på 6 uger kunne imponerende godt styre sin begejstring, hvorimod mor var glad – lige som det skulle være :) Resten tager tid :)

Det var ret fantastisk at sidde med sådan et lille myr og fange hans øjne, og det gjorde bestemt ikke at jeg ser mindre frem til forhåbentlig at få min egen haletudse i fremtiden.

Suttekluden består af én stor granny-square som jeg har hæklet en afsluttende kant på og så blev hoved og arme improviserede. Øjnene er safty-eyes – så de ikke kan komme ud og gøre skade, de sidder godt fast :)

Print Friendly

9 thoughts on “Hæklet Sutteklud

 1. Svar Line Jepsen okt 31, 2012 14:23

  Super sød sutteklud. Jeg er nu selv gået i gang med at hækle en. Håber at kunne lure det meste af på billederne :)

  • Svar Sanne okt 31, 2012 16:23

   Tusind tak :) Rigtig god arbejdslyst, den er faktisk hurtig lavet. Sig til hvis du rammer “muren”, så skal jeg se om jeg kan hjælpe :)

 2. Svar Kathrine feb 22, 2013 11:33

  Den er bare så fin! Har du tilfældigvis skrevet opskriften ned? jeg ville så gerne lave den i barselsgave til min kommende nevø/niece :)

  • Svar Sanne feb 24, 2013 09:55

   Hej Kathrine, tusind tak :) Jeg har desværre ikke fået skrevet opskriften ned – den er på min to-do-liste. Jeg er dog lige startet på en ny sutteklud som kommer herind med opskrift! .. Er du utålmodig kan du oprette dig på Ravelry og søge efter “lovey” i deres hækleopskrifter :)

 3. Svar steffie okt 9, 2013 23:16

  Skøn klud og bamse.
  Er total nybegynder men har de sidste dage fået hæklet kluden. Men mangler kanten. Hvad kalder man en sådan kant og hvor kan jeg evt finde en opskrift på denne?
  :-)

  • Svar Sanne okt 29, 2013 19:30

   Hej Steffie, det hedder musetakker – kig forbi Drops Garnstudio hvor der er guides til forskellige kanter :) Eller brug Politikkens hæklebog :)

 4. Pingback: Crepes Suzette ← Grydelappen.dk

 5. Svar Nanna Lykke aug 7, 2014 22:01

  Ej, hvor er det bare en fræk sutteklud! Jeg er helt tosset med den :)
  Da jeg kun er “nybegynder” i hækling, tænkte jeg, om du har fået skrevet opskriften ned, siden oktober sidste år? 😉
  Jeg har en veninde i Chile (Syd Amerika), som skal føde her til september, og jeg kunne virkelig godt tænke mig at overraske hende og den lille bebs med en fræk sutteklud :)

  Kæmpe fan! :)

Fantastisk med en kommentar!