Det giver nemlig en meget mildere smag og dominerer på den måde ikke bagværket eller hvad det nu skal bruges til.
Hasselnødderne fremtræder mere med den nøddeagtige fedme når de afskalles – og jeg må sige det bringer helt nye muligheder frem for den lækre lille sag.
Hasselnødderne afskalles bedst vha. ovnen. Fordel nødderne på en beklædt bageplade og smid dem ind ved 200 grader. Rist nødderne derinde ca. 10 minutter eller til du kan se skallen krakelere tydeligt i overfladen. Tag pladen ud og brug bagepapiret til at løfte nødderne på et rent viskestykke hvor de kan rulles og gnides så skallen falder af.
Skallen forbliver løs selvom nødden køler ned så men kan godt vende tilbage og tage det sidste med fingrene.
Smag forskellen på nødderne .. det er lækkert ikke? Brug dem i bagværk, til panering eller giv dem et skud salt og brug dem som snack.
Lige hvad jeg stod og manglede. Tak 🙂
Hold jer lang væk fra dette firma ! De leverede varer svarer overhovedet ikke til billederne. Kvaliteten er dårlig og varen leveres fra Kina og kan ikke returneres ( koster 600kr ) hvis varen overhovedet dukker op ? Pas på dette firma bruger mange navne !