En småkage-ske!

 

Er den ikke fin?!.. for lidt tid tilbage så jeg en ske af småkagedej og fandt altså ideen vildt god! Kæresten herhjemme er en ivrig “dunker” af småkager og er hurtigt henne og hente et glas koldt mælk når der er småkager i farvandet. Alternativt er det jo lige sæson for gløgg eller kaffe som jeg endte med 🙂

Småkagedejen kan laves efter ønske, brunkagedej fx – selv endte jeg med at forsøge mig da jeg bagte pebernødder .. dejen var en anelse skrøbelig men det gik. Jeg rullede den ud og skar rundt om en teske som model – den smalle hals drille mig lidt … men mon ikke det stadigvæk kan ses .. ellers kalder vi det bare en åre 😀

I morgen starter køreundervisningen for alvor for mig, så jeg krydser ret mange ting for at det vil regne og tø lidt i nat. Det føles lidt skræmmende at skulle ud i trafikken før man synes man kan mestre det .. lidt skørt .. men det bliver en uge med en del køretimer, så mon ikke det hjælper inden juleferien for alvor starter.

dagen i dag har båret præg af mange overspringshandlinger. En stor tøjvask fik lige motiveret mig til at rydde ud, systematisere og sortere at tøjskabet men der kørte en god serie i fjernsynet .. Manfred og Anton puttede i sofaen i mens og var yderst nuttede 🙂

 

 

Print Friendly, PDF & Email

1 kommentar

Fantastisk med en kommentar!